Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Meeloopdagen Klassieke Muziek Zwolle

  • Open dagen
-
ArtEZ Conservatorium Aan de Stadsmuur 88 Zwolle
Meeloopdag Klassieke Muziek Zwolle
Meeloopdag Klassieke Muziek Zwolle

Heb je een Open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met een opleiding te starten, maar wil je eerst een dag komen kijken voordat je een definitieve keuze maakt?  Meld je dan aan voor de Meeloopdagen.

Bij een Meeloopdag volg je een deel van het reguliere onderwijsprogramma waarin een paar vaste programma-onderdelen zitten.  Nadat je op een Meeloopdag bent geweest heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of de studie bij jou past.
Het programma volgt in de loop van januari.

Aanmelden voor een Meeloopdag is verplicht. Aanmelden? Klik op onderstaande button.

Aanmelden

Disciplines

Muziek