Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

UrbanPop talent Wanted

  • Open dagen

De ArtEZ Popacademie verzorgt een keuzeprofiel UrbanPop voor haar eigen studenten en wij zijn in een pilot op zoek naar toptalent in de UrbanPop die niet op ArtEZ studeren om daar gratis bij aan te sluiten.
Hoe Dan?

-
ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede, Everywhere
UrbanPop talent Wanted


Binnen ArtEZ UrbanPop ligt de nadruk sterk op maken, produceren, recorden, publiceren, netwerken en bouwen aan jouw eigen profiel als urban-/pop-artiest of producer. Deze pilot neemt je gratis mee door het hele land en brengt je middels diverse writing camps in contact met andere urban- en popartiesten, producers en nieuwe netwerken.
Ook is er veel ruimte voor een focus op je eigen gewenste ontwikkeling als artiest en/of producer. Je gaat aan de slag met een persoonlijke ontwikkelingsvraag en kunt hier je eigen team aan professionals omheen bouwen (van marketing tot publishing; van songwriting tot branding). Hierbij word je bijgestaan door een vast team van coaches met jarenlange ervaring in artiestenbegeleiding als Robin Yoda Francesco (o.a. Ronnie Flex, Diplo, Tabitha), Henk Pool (1DCs, Songwriting docent) en Manu van Kersbergen (o.a. FunX, matchmakersnetwerk), maar ook zullen er regelmatig masterclasses en luistersessies plaatsvinden van gevestigde artiesten en relevante professionals uit de urban en pop scene, aangevuld met coaches uit het werkveld. 
Door zoveel mogelijk ‘real-life’ situaties naar binnen te halen, waarbij je dus schrijft en pitcht voor projecten en artiesten uit ‘the real (urban) world’, verwachten we dat je naast een sterke ontwikkeling ook een mooi netwerk kunt opbouwen. Ondertussen houden we goed de vinger aan de pols als het gaat om je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens regelmatige feedbackmomenten kijken we naar wat heb je gemaakt en welke training of coaching je nog verder zou kunnen helpen. Een keuzeprofiel met echte ruimte voor individuele ontwikkeling en met je eigen artistieke signatuur als uitgangspunt.​​​​​​​

Ben jij geïnteresseerd & wil je je aanmelden dan kan dat tot en met de laatste week van augustus 2022 
ArtEZ Popacademie
Meld je hier aan  
Vragen

Disciplines

Muziek