Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Meeloopdagen MediaMusic

  • Open dagen

Heb je een open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met een opleiding te starten, maar wil je eerst een dag proefstuderen voordat je een definitieve keuze maakt? Meld je dan aan voor een van de meeloopdagen van de opleiding MediaMusic in Enschede.

Aanmelden

-
ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede
Meeloopdag
Meeloopdag

Bij een meeloopdag volg je een deel van het reguliere onderwijsprogramma. Na die dag heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of het bij jou past.

In de periode tussen 27 februari en 11 maart kun je op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag komen meelopen. Aanmelden voor een meeloopdag is verplicht.

Per dag kunnen we een beperkt aantal meeloopkandidaten ontvangen. Als bij aanmelding blijkt dat dit aantal bereikt is, wordt je verzocht een andere dag te selecteren.

De verschillende data waarop je kunt meelopen vind je op het aanmeldformulier:

Aanmelden

Kort voor de dag dat je komt meelopen, ontvang je van ons een e-mail met daarin nadere informatie over waar en hoe laat je precies verwacht wordt.

NB: wij gaan er vooralsnog vanuit dat de meeloopdagen fysiek zullen plaatsvinden. Mocht dit als gevolg van wijzigingen in het Corona beleid niet mogelijk zijn, dan word je daar zo spoedig mogelijk over geïnformeerd.

Disciplines

Muziek