Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Workshops Design Art Technology

  • Open dagen

Benieuwd naar een opleiding op het snijvlak van ontwerp, kunst en technologie? Wil je beginnen aan een kunstacademie maar twijfel je nog welke richting? Studeer je al aan een kunstacademie en ben je op zoek naar een meer toekomstgericht curriculum? Schrijf je dan in voor de workshops van Design Art Technology en kom kennis maken.

ArtEZ Onderlangs 9 Arnhem, Rietveldgebouw
Meeloopdag Design Art Technology
Meeloopdag Design Art Technology

Onze meeloopdagen hebben een programma waarin je kennis maakt met de opleiding, docenten en studenten maar waar je ook meteen zelf aan de slag kunt. Elk van onze meeloopdagen is rondom een specifiek onderwerp ontwikkeld waarbij het niet mogelijk is je voor meerdere dagen in te schrijven. Aanmelden voor een meeloopdag is verplicht, het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden

Disciplines

Vormgeving