Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

OPEN DAY 2022 Geannuleerd | Online editie | Master Performance Practices

  • Open dagen
  • Online Event

HOME OF PERFORMANCE PRACTICES van ArtEZ University of the Arts verwelkomt potentiële studenten die meer willen weten over ons programma, mensen en locaties, maar ook die ons willen bezoeken en meer willen weten over hoe we individuele artistieke ontwikkeling en onderzoekspaden ondersteunen.

Online Event
OPEN DAY 2022 Geannuleerd | Online editie | Master Performance Practices

HOPP OPEN DAG: GEANNULEERD | ONLINE EDITIE
COVID-19 slaat weer toe, en in het belang van de veiligheid van iedereen zullen we niet in staat zijn om onze jaarlijkse Open Dag te organiseren en alle briljante geesten en nieuwsgierige gezichten persoonlijk te ontmoeten. Dit weerhoudt ons er echter niet van om iedereen de informatie te geven die ze nodig hebben en willen over onze HOME. Daarom bieden we een Online Open Dag aan waar toekomstige studenten de mogelijkheid krijgen om digitaal met onze huidige studenten aan tafel te zitten en al hun vragen te stellen.

We nemen contact op met degenen die zich al hebben geregistreerd en moedigen iedereen die geïnteresseerd is aan om zich alsnog te registreren via de onderstaande link. Zodra je je hebt geregistreerd, houd dan zeker je e-mail en onze sociale media kanalen in de gaten voor updates, informatie en de link voor onze live groepschat.

We kijken ernaar uit om elke student te ontmoeten die nieuwsgierig en enthousiast is om lid te worden van Home of Performance Practices! 

Meld je aan

Disciplines

Theater