Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Workshopdag Vooropleiding Dans Venlo

Vind je dansen leuk en zou je hier misschien je beroep van willen maken? Weet je niet helemaal zeker wat de vooropleiding is en of de vooropleiding iets voor jou is? Kom dan naar de workshopdag op zaterdag 15 januari! Doe mee met de lessen en maak zo kennis met de vooropleiding! 

Valuascollege Craneveldstraat 33 Venlo
Workshopdag Vooropleiding Dans Venlo

Op deze dag maak je kennis met de oriëntatie fase van de Vooropleiding Dans in Venlo. De lessen worden gegeven door docenten van de opleiding, met als afsluiting een presentatie door leerlingen van ArtEZ Vooropleiding Dans.

De workshopdag is gratis toegankelijk maar aanmelden is vereist. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Aanmelden

Meer weten over de ArtEZ Vooropleiding Dans? 
www.artez.nl/vooropleidingdans

Disciplines

Dans