Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Vocale stadswandeling

Tijdens de Vocale Stadswandeling zingen studenten van het ArtEZ Conservatorium een speciaal voor deze gelegenheid geschreven koorstuk van de hand van componist Martin Fondse.

ArtEZ Conservatorium Aan de Stadsmuur 88 Zwolle, Binnenstad van Zwolle
Vocale stadswandeling

Martin Fondse, onlangs uitgeroepen tot componist des vaderlands, schreef het koorwerk speciaal ter gelegenheid van de Vocalweek. Deze projectweek staat in het teken van de stem in al haar facetten. De studenten volgen tijdens deze week (20 t/m 23 december 2021) diverse workshops, zingen met elkaar in een koor, wonen een concert bij en bekijken i.s.m. Pathé Zwolle de film 'The United States vs. Billie Holiday', een film over het leven van jazzvocaliste Billie Holiday.

Disciplines

Muziek