Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Unieke DBKV Expo in kunstruimte Het Langhuis

  • Geannuleerd

Let op: Deze expo is vanwege de huidige coronamaatregelen geannuleerd.

Van 9 t/m 22 december exposeren afstudeerders van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving in kunstruimte Het Langhuis. In het decor van Het Langhuis geven de studenten een kijkje in de diversiteit van hun artistieke processen. Normaal kan je de eindwerken van de afstudeerders alleen zien tijdens de Finals. In Het Langhuis krijg je alvast de ambities van de afstudeerders te proeven. Een unieke expositie!

-
Het Langhuis Goudsteeg 8 Zwolle
Most likely to graduate DBKV expo 2021
Most likely to graduate DBKV expo 2021

De expositie bestaat uit twee delen. Van 9 t/m 14 december exposeren de voltijdstudenten en van 17 t/m 22 exposeren de deeltijdstudenten DBKV. Ben je benieuwd naar deze expositie? Reserveer hier je tijdslot!

 Aanmelden