Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Lunchconcert Davy de Wit & band

Op 2 december 2021 wordt het lunchconcert verzorgd door Davy de Wit, hoofd ArtEZ Popacademie en bassist. Samen met zijn band zal hij eigen werk spelen, stukken van componisten die hem hebben beïnvloed en geïmproviseerd jazz-repertoire.

Muziekcentrum Enschede Noorderhagen 27 Enschede, Kleine Zaal
Lunchconcert Davy de Wit & band

Davy is in 1995 cum laude afgestudeerd aan het Hilversums conservatorium als basgitarist en is beïnvloed door o.a. Michael Brecker, Pat Metheny en Johann Sebastian Bach.

Davy de Wit - solo basgitaar & piano
Cliff de Wit - gitaar
Matthijs Geerts - piano / toetsen
Ulrich Wentzlaff-Eggebert - contrabas
Peter Weissink - Drums

Kaartverkoop
Een kaartje voor het lunchconcert kost 5 euro.

Kaartje bestellen

Coronamaatregelen
Bezoekers vanaf 13 jaar dienen een coronatoegangsbewijs te tonen. Wat betekent dat voor jou? Voor een voorstelling of concert laat je bij de ingang jouw coronatoegangsbewijs zien. Je kunt het via de CoronaApp of via www.coronacheck.nl aanmaken als je beschikt over een:

  • vaccinatiebewijs (de bijbehorende QR-code is te downloaden in de speciale app of eventueel schriftelijk op te vragen bij jouw huisarts); of
  • een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud (let op, regel dit via www.testenvoortoegang.org zodat je een QR code ontvangt); of
  • een herstelbewijs van corona van maximaal 6 maanden oud (te downloaden in een speciale app).

*Gele boekjes, negatieve testuitslagen van zelftest of uitslagen van derde partijen die testen aanbieden kunnen wij helaas niet controleren en zijn niet geldig als toegangsbewijs.

 

 

 

 


 

Disciplines

Muziek