Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open Dag ArtEZ Docent Theater Zwolle

 • Open dagen

Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Praat met docenten en studenten, bekijk de professionele werkstudio's, neem deel aan voorlichtingsrondes, bekijk werk, proef de sfeer en verzamel alle informatie die jij nodig hebt voor jouw toekomst!

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle
Open Dag ArtEZ Docent Theater Zwolle

Programma en aanmelden

Tijdens de open dag op 13 november maak je zowel online als offline kennis met de opleiding docent theater Zwolle. Je wordt door studenten en docenten rondgeleid langs de studieonderdelen van de opleiding.  Voor bezoek aan de Rhijnvis Feithlaan is vooraf een tijdslot reserveren verplicht. De routes starten om: 10:00 uur, 12:00 uur en 14:00 uur.Wil je liever het programma online volgen? We hebben ook een online-programma!

Tour Docent Theater in Zwolle

 • Tour 1: 10.00 – 12.00
 • Tour 2: 12.00 -14.00
 • Tour 3: 14.00 – 16.00

Meld je hier aan!

Online Tour Docent Theater

 • Online Tour 1: 10.00 – 12.00
 • Online Tour 2: 12.00 -14.00
 • Online Tour 3: 14.00 – 16.00

Meld je hier aan!

Alvast sfeer proeven

Rond de academie aan de Rhijnvis Feithlaan zijn de parkeermogelijkheden beperkt, daarom raden we je aan met het openbaar vervoer te komen. Vanaf het trein- en busstation in Zwolle is met markeringen op de stoep de route naar de academie voor Art & Design en Docent Theater (Rhijnvis Feithlaan 50) en het Conservatorium (Aan de Stadsmuur 88) aangegeven.

Kom je toch met de auto naar de Rhijnvis Feithlaan? Dan is het slim om op tijd te komen en bij het Provinciehuis te parkeren. Hier is parkeren in het weekend gratis. Wil je zo dichtbij mogelijk parkeren? Dan kun je (tegen betaling) een plek zoeken aan de Turfmarkt of in de parkeergarage Diezerpoort.

Richtlijnen corona

De Open Dagen kunnen zonder coronabeperkingen plaatsvinden op de verschillende locaties van ArtEZ. Alle activiteiten in het kader van onderwijs, kunnen volgens de huidige richtlijnen vanuit de overheid doorgaan. Wil je onze locaties bezoeken? Met deze richtlijnen geven we elkaar de ruimte en vermijden we drukte.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en krijg meteen een e-mail met het volledige programma van de opleiding van je keuze in je mailbox!   

Houd me op de hoogte

#ArtEZopendag

Via #ArtEZopendag vind je het laatste nieuws en mededelingen op onze socials InstagramFacebook en Twitter. Zelf een mooie foto gemaakt? Post het met de hashtag #ArtEZopendag !

Maak alvast kennis met onze studenten

Wist je dat je voortaan al je vragen over diverse opleidingen online kunt stellen aan studenten van de opleiding? Want wie kan je nou beter vertellen hoe b.v. de werkdruk en de opdrachten van een specifieke opleiding zijn dan onze studenten zelf! De chat-functie met studenten vind je terug op de opleidingspagina's op onze website!

Liever Arnhem of Enschede?

Ook onze locaties in Arnhem en Enschede houden een Open Dag:

Arnhem: zaterdag 6 november 2021

 • Art & Design: BEAR Fine Art, Creative Writing, Design Art Technology, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (Bachelor en vooropleiding), Fashion Design, Graphic Design en Master Architectuur
 • Conservatorium: Jazz & Pop, Muziektheater en Composition for Film Online
 • Theater en Dans: Dans, Docent Dans, Docent Theater, Toneelschool

Enschede: zaterdag 20 november 2021

 • Conservatorium: MediaMusic, Popacademie, Docent Muziek en Muziektherapie (Bachelor en Master)
 • AKI ArtEZ: Fine Art, Crossmedia Design en Moving Image

Niet alle monumentale ArtEZ-gebouwen zijn (volledig) rolstoeltoegankelijk. We helpen je graag en dat lukt het best als je vooraf contact opneemt via faz@artez.nl 

Disciplines

Theater , Docentopleidingen