Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open dag ArtEZ Docent Theater Zwolle

  • Open dagen

Medio oktober 2021 vind je hier het open dag-programma van de studie Docent Theater. 

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle
Open dag ArtEZ Docent Theater Zwolle
Open dag ArtEZ Docent Theater Zwolle

Houd me op de hoogte

Als je ons laat weten in welke studie(s) je geïnteresseerd bent, geven wij jou per mail een seintje zodra het programma bekend is. 

Houd me op de hoogte

Programma en aanmelden

Het programma wordt ongeveer twee weken voor de open dag bekend gemaakt.

Open Dag ArtEZ Academie voor Theater en Dans 2021

Kom met het openbaar vervoer

Rond de academie aan de Rhijnvis Feithlaan zijn de parkeermogelijkheden beperkt, daarom raden we je aan met het openbaar vervoer te komen. Vanaf het trein- en busstation in Zwolle is met markeringen op de stoep de route naar de academie voor Art & Design en Docent Theater (Rhijnvis Feithlaan 50) en het Conservatorium (Aan de Stadsmuur 88) aangegeven.

Kom je toch met de auto naar de Rhijnvis Feithlaan? Dan is het slim om op tijd te komen en bij het Provinciehuis te parkeren. Hier is parkeren in het weekend gratis. Wil je zo dichtbij mogelijk parkeren? Dan kun je (tegen betaling) een plek zoeken aan de Turfmarkt of in de parkeergarage Diezerpoort.

Minder mobiel?

Niet alle monumentale ArtEZ-gebouwen zijn (volledig) rolstoeltoegankelijk. We helpen je graag en dat lukt het best als je vooraf contact opneemt via faz@artez.nl

#ArtEZopendag

Via #ArtEZopendag vind je het laatste nieuws en mededelingen op onze socials Instagram, Facebook en Twitter. Zelf een mooie foto gemaakt? #ArtEZopendag 

Disciplines

Theater , Docentopleidingen