Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open dag ArtEZ Conservatorium Zwolle

  • Open dagen

Medio oktober 2021 vind je hier de open dag programma's van de studies Docent Muziek, Jazz & Pop en Klassieke Muziek. 

ArtEZ Conservatorium Aan de Stadsmuur 88 Zwolle
Open dag ArtEZ Conservatorium Zwolle
Open dag ArtEZ Conservatorium Zwolle

Houd me op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Iedere maand sturen we je de meest actuele informatie over de Open Dagen en meeloopdagen van het vakgebied waar je meer over wilt weten. Als je ons laat weten in welke discipline(s) je geïnteresseerd bent, geven wij jou per mail een seintje zodra het programma bekend is. Meld je hier aan:

Houd me op de hoogte

Programma en aanmelden

Het programma wordt ongeveer twee weken voor de open dag bekend gemaakt.

Alvast sfeer proeven?

Kom met het openbaar vervoer

Rond het Conservatorium kun je betaald parkeren in verschillende parkeergarages (Q-Park Centrum, Parkeergarage Noordereiland en Diezerpoort) op korte loopafstand van de school. Er zijn geen eigen parkeerplaatsen. 

Vanaf het trein- en busstation in Zwolle is met markeringen op de stoep de route naar het Conservatorium (Aan de Stadsmuur 88) aangegeven.

Minder mobiel?

Niet alle monumentale ArtEZ-gebouwen zijn (volledig) rolstoeltoegankelijk. We helpen je graag en dat lukt het best als je vooraf contact opneemt via faz@artez.nl .

#ArtEZopendag

Via #ArtEZopendag vind je het laatste nieuws en mededelingen op onze socials Instagram, Facebook en Twitter. Zelf een mooie foto gemaakt? #ArtEZopendag

Maak alvast kennis met onze studenten

Wist je dat je voortaan al je vragen over diverse opleidingen online kunt stellen aan studenten van de opleiding? Want wie kan je nou beter vertellen hoe b.v. de werkdruk en de opdrachten van een specifieke opleiding zijn dan onze studenten zelf! De chat-functie met studenten vind je terug op de opleidingspagina's op onze website!

Disciplines

Muziek , Docentopleidingen