Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

ArtEZ @ Dutch Design Week 2021

Een oproep tot minder: minder consumptie, minder producten en dus minder afval. En daar waar het niet minder kan? Meer beter: meer duurzame producten met meer waarde, waardoor consumenten op een andere manier met producten om gaan. Dat is waar het om draait tijdens de Dutch Design Week (DDW) 2021. Met The Greater Number als overkoepeld thema wordt gezocht naar een hernieuwde waarde tussen consument en product – de zoektocht naar het betere aantal, waar  ArtEZ vorm aan geeft met verschillende projecten, exposities en onderzoek.

Koop je tickets voor DDW21 nu via de website!

-
Dutch Design Week diverse locaties Eindhoven
ArtEZ @ Dutch Design Week 2021 | Greater less, greater more - Exploring possible futures by art research
Greater less, greater more - Exploring possible futures by art research

ArtEZ @ DDW21

Vanuit ArtEZ zijn op Dutch Design Week 2021 aanwezig: de bachelor Design Art Technology, de bachelor Crossmedia Design, de bachelor Product Design, de bachelor Interieurarchitectuur (IN_architecture), de master Interieurarchitectuur (Corpo-real), de master Performance Practices, het lectoraat Tactical Design, het lectoraat Mode en het ArtEZ Centre of Expertise Future Makers.

  • Class of 21
  • Exploring the field of IN_
  • Greater less, greater more
  • Op Druk - afstudeerproject Product Design 2020
  • The Linen Project
  • Archiprix 2021
  • Manifestations Young Talent Award