Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Lunchconcert: Sempre Insieme

Lunchconcert door Sempre Insieme: Anneloes Kriek (zang) en Ilse Kok (accordeon)
Muziekcentrum Enschede Noorderhagen 27 Enschede, Kleine zaal (voorheen: Arkezaal)
Lunchconcert:  Sempre Insieme
Lunchconcert: Sempre Insieme

Sempre Insieme is een jong, dynamisch duo bestaande uit sopraan Anneloes Kriek en accordeoniste Ilse Kok. Ze leerden elkaar kennen in september 2019 op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en besloten al snel hun krachten te bundelen.
Anneloes (1999) studeert in de bachelor Klassiek Zang bij Marjan Kuiper. Ze volgde daarnaast masterclasses bij o.a. sopraan Lenneke Ruiten en operaregisseur Corina van Eijk.
Ilse (2000) studeert in de bachelor Klassiek Accordeon bij Stanislav Jusufovic. Ze heeft daarnaast deelgenomen aan masterclasses van accordeonisten als Vincent van Amsterdam, Ellen Zijm en Claudio Jacomucci.

De veelzijdigheid van de accordeon en de expressiviteit van de menselijke stem maken van dit duo een ijzersterke combinatie. Zij verkennen de wereld van de klassieke muziek, maar durven daar ook buiten te treden. Zo is er een eigen voorstelling in de maak die maatschappelijk relevante thema’s verbindt met hun veelzijdige repertoire. Repertoire dat bestaat uit o.a. aria’s van Mozart, liederen van Poulenc, Weill en Wolf, maar ook eigen composities en improvisaties met een theatraal randje. Het duo speelde tijdens een van de ArtEZ livestreamconcerten en nam deel aan de ArtEZ Chamber Music Sessions. Ondertussen hebben zij al meerdere malen concerten buiten de muren van het conservatorium gegeven, die door het publiek enthousiast werden ontvangen. Zo stonden ze in september 2021 op het Stadsfestival in Zwolle en behaalden ze de derde prijs op het Kamermuziekconcours Gelre.

Disciplines

Muziek