Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Masterclass Issues-Based Art Research door John Johnston

  • Online Event

"An issues-based arts education counteracts the effect of political and cultural inertia and leads to the development of the caring critical society we need to change the world."

Online Event Zoom/Teams (eventueel)
Masterclass Issues-Based Art Research door John Johnston

Op donderdag 30 september van 15:00-16:00 verzorgt John Johnston namens het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen van de Radboud Universiteit in Nijmegen een 'Masterclass Issues-Based Arts Research'. Centraal staat de vraag hoe issues-based arts research in cocreatie met een gemeenschap kan bijdragen aan sociale verandering.

John Johnston is opleidingshoofd van de International Masters Artist Educator en de master Kunsteducatie bij ArtEZ. "An issues based arts education counteracts the effect of political and cultural inertia and leads to the development of the caring critical society we need to change the world."

De masterclass is gratis toegankelijk. Klik hier om meer te lezen en je aan te melden.