Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Optredens van ArtEZ-studenten en -alumni tijdens Bridge to Liberation

  • Online Event

Bridge to Liberation herdenkt al 8 jaar lang de Slag om Arnhem van september 1944. De gratis toegankelijke experience vol dans, muziek, film en theater zet mensen van alle generaties en achtergronden aan om stil te staan bij de impact van oorlog en de waarde van vrijheid. Vijf voorstellingen worden dit jaar verzorgd door studenten en recente alumni van ArtEZ.

Online Event
Foto: Lieke Anna
Foto: Lieke Anna

ArtEZ-studenten en recente alumni van verschillende opleidingen verzorgen korte voorstellingen als onderdeel van de jaarlijkse Bridge to Liberation experience. Op verschillende locaties laten zij door middel van dans, muziek, theater of spoken word hun persoonlijke en artistieke licht schijnen op de thematiek van oorlog en de waarde van vrijheid. 

Makers/performers: Daniël van der Duim (piano, alumnus Jazz & Pop), Maite Levy & Nikki Meijerink (alumni Docent Dans), Nigel Appelboom (student Muziektheater), Saleha Alladien (ex-studente Creative Writing), Johanna Sauër en haar dansers Emiko Ophei, Insa Goden, Sonja Rottman, Marlene Klodwig, Thirza Schotanus en Nienke Doornink (studenten Docent Dans).

  • Bridge to Liberation vindt plaats op verschillende locaties in Arnhem en kan worden gevolgd via een livestream op de website van Bridge to Liberation en op televisie via Omroep Gelderland.