Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

ArtEZ Art & Design Zwolle finals expositie in Grote Kerk

  • Finals

Dit jaar organiseert ArtEZ Art & Design opnieuw de eindexamen expositie in Academiehuis Grote Kerk Zwolle, in het hart van de stad. Na een pittig jaar waarin Corona een dominante stempel op ons heeft gedrukt kunnen we dan toch uitkijken naar een mooie expositie! Studenten en medewerkers hebben enorme zin in deze expositie, die te zien van 1 t/m 11 juli. 

-
De Grote Kerk - Academiehuis Grote Markt 18 Zwolle, Zowel live als online te bezoeken

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
Finals expositie Art & Design Zwolle in Grote Kerk
Finals expositie Art & Design Zwolle in Grote Kerk

De expositie is niet alleen fysiek te bewonderen maar ook online. Studenten presenteren zich op een eigen online pagina en er worden digitale rondleidingen gegeven. Daarnaast experimenteren we met drones, 360 graden camera wandelingen en thema-rondleidingen

Direct naar 360 tour en dronevlucht

Naast onze expositie in de Grote Kerk laten we ons ook zien in het kader van ‘PROTO'. Dit is een meerdaagse Art & Design expositie waarin afstuderende mbo- en hbo-studenten uit Zwolle en professionals in de kunst en vormgeving hun werk laten zien. Naast de expositie in de Grote Kerk zal er een prachtige glazencontainer in de Spoorzone (bij perron 038) komen te staan waar we werk van geselecteerde studenten gepresenteerd worden. Neem alvast zelf een kijkje op: www.protozwolle.nl

De grote opening van de finals expositie editie 2021 hebben we op film mogen vastleggen zodat alle mensen die niet aanwezig konden zijn i.v.m. het beperkt aantal toegang vanwege de corona maatregelen toch een beetje meegenomen kunnen worden met dit feestje! Bekijk de video hieronder: 

Deelnemende studenten

Aiden van der Meulen, Albert Venendaal, Alexine de Kraa, Alicia Plaza Vicente, Alma de Lange, Amanda van de Meent, Amber Macnack, Anne Smink, Annemieke Haaksman, Anouk van der Meer, Arda Pehlivanlı, Arnee Hobma, Bregje Hoogenbosch, Brenda Ferreira dos Santos, Bryand Prinsen, Celin Rohrig, Celine Wessels, Chantal Kluitman, Charlotte Kornet, Charmanie Bansie, Chayenne Pinkster, Christine de Kort, Coen van Kaam, Dalou van Eembergen, Daniek Busch, Daniela Klooster, Didi van Wolfswinkel, Edith Huis in t Veld, Eline Smallegange, Eljo van Zetten, Ella Sangster, Ellen Journee, Elsbeth Brouwer, Esmeralda Dunnewind, Esmée Wechgelaer, Evelien Snijders, Funda Beyribey, Hannah van der Heide, Hannes Schievink, Huig Woudwijk, Imke Hamstra, Ingrid Krabbe, Iris Mulder, Isa Dammers, Jacqueline Kerssens, Jan Erik Fokke, Janneke Harrewijn, Janny de Graaf, Jeanine Schuring, Jits Tetteroo, Joep van Hemert, Jorine Groenendijk, Julia Eikelenboom, Julian Vennik, Kimberley de Ruyter, Lea Friedrich, Leoni Broring, Leonieke Pieket Weeserik, Leticia van Neerven, Lieke Verrips, Lieke van der Kolk, Linde Wolthuis, Lisa van Moort, Lisanne Leermakers, Lobke Meekes, Lobke Meekes, Lysanna Damstra, Maartje Jansen, Maram Munfakh, Marie Hong, Marie Verhagen, Marije Drost, Marit Reezigt, Maurits van de Water, Melissa van Vugt, Melissa van der Wal, Mienke Lieftink, Mijke Tonnon, Milou van Dodewaard, Miranda Blaak, Miriam Wassink, Mirian Jacobs, Mizuki Kimura, Nadia Abdel Moaty, Natasja Meissner, Nicole Bijlsma, Niek Doup, Niels Plakmeijer, Nikki Roosma, Noa Veeningen, Noa Zuidervaart, Noortje Rap, Olivier van Dam, Pei-Jung Lee, Qiongge Yan, Rabia Başkaya, Romy Doornkamp, Roos van der Werf, Sabine Peters, Sanne Mekelenkamp, Sanne te Winkel, Soroush Javadi Asl, Steef Wildenbeest, Susan Hoffmann, Susan Nieboer, Susan van den Berg, Tamar Groenesteijn, Tessa Lucas, Tijmen Steunenberg, Tjiska Smits, Tom Sleurink, Valentin Selie, Winny Chen, Xian Zhang, Zhilin Liu, Zoë van Huit