Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Info avond Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Zwolle [Deeltijd & Op Maat]

  • Open dagen
Zwolle online nvt Zwolle
Info avond Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Zwolle [Deeltijd & Op Maat]

 

22 juni organiseert de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Zwolle een informatieavond van 19.00-21.00 uur voor deeltijd en op maat geïnteresseerden. Tijdens deze voorlichtingssessie vertellen studenten en docenten over het opleidingsprogramma en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Deeltijd:
Heb je veel plezier in tekenen, schilderen of andere vormen van beeldend werken? Wil je van je creativiteit je beroep maken in combinatie met werken met mensen? De opleiding DBKV Zwolle leid je op tot een deskundige, inspirerende en betrokken docent die goed kan lesgeven, vernieuwingen in het vak volgt, ondernemend is én zelf beeldend en artistiek bekwaam is. Docent Beeldende Kunst en Vormgeving deeltijd betekent regulier 4 jaar hbo-dagonderwijs; les op maandag en donderdag van 13.00 tot 21.30 uur.

Op maat:
De studie ‘op maat’ is een verkorte deeltijdvariant van de vierjarige deeltijd bacheloropleiding. Dankzij een gecomprimeerd programma met vrijstellingen kun je met twee lesdagen per week in ongeveer twee jaar een eerstegraadsbevoegdheid halen. De opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving op Maat is speciaal bedoeld voor afgestudeerd kunstenaars en ontwerpers (hbo -kunstvakonderwijs) en voor docenten met een tweedegraads bevoegdheid tekenen, handvaardigheid en/of textiele werkvormen.

Meld je hier aan!

Wanneer deze avond fysiek niet mogelijk is, gaat het online door via Teams.