Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Finals Michélle Hartskeerl

  • Finals
  • Online Event

Tussen 7 juni en 1 juli 2021 zullen de examenvoorstellingen van de bachelor en masterstudenten van Jazz & Pop Arnhem plaats vinden.

Online Event

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
finals Jazz & Pop Arnhem
finals Jazz & Pop Arnhem

Thuis
Het is een woord waarmee ik heb geworsteld. Geboren op een eiland dat ik me niet kan herinneren, uit een land zonder sterk gevoel voor erfgoed. Toen ik opgroeide in een land met een zeer sterk gevoel voor familie en cultuur, was ik altijd verdwaald. Het gevoel dat ik er niet bij hoorde, maar tegelijkertijd zoals ik deed.

Door deze strijd heen te gaan en mijn eigen identiteit te vinden, de schoonheid te vinden in het feit dat ik me ‘thuis’ kan voelen bij de mensen om me heen, dichtbij of ver weg. En op elke nieuwe plek die ik ontdek.

Ik neem je een beetje mee op mijn reis, praat over enkele mensen die ik heb ontmoet, gevoelens die ik heb gevoeld, plaatsen die ik heb gezien en gedachten die zijn aangekomen. Eindigend met een hoge noot, want wat is het leven als het niet één groot feest is?

De examenvoorstelling van Michélle Hartskeerl kan op 11 juni, vanaf 19:00u, live bekeken worden via Facebook. 

Watch live

Disciplines

Muziek