Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Examenvoorstelling Jozefien Klop

  • Finals
  • Online Event

Tussen 7 juni en 1 juli 2021 zullen de examenvoorstellingen van de bachelor en master studenten van Jazz & Pop Arnhem plaats vinden.

Online Event

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
finals Jazz & Pop Arnhem
finals Jazz & Pop Arnhem

Mijn naam is Jozefien en op 11 juni speel ik mijn eindexamen na mijn studie Jazz en Popzang. Voor mijn laatste concert zal ik vertellen en zingen over wat ik magisch vind aan songwriting en muziek. Ik neem je mee naar de plek (mijn hut) waar ik mijn liedjes schrijf. Het meest fascinerende aan muziek is voor mij dat het puur door onze verbeelding wordt gecreëerd. Je kunt kleuren, geluiden en ideeën gebruiken die je nog niet eerder hebt gehoord. Je krijgt zicht door de ramen van mijn hut. Het concert zal alleen bestaan ​​uit originele liedjes en ik heb de eer om te spelen met goede vrienden die ik tijdens de studie heb ontmoet.

Muziekstijl: Experimentele pop, melancholische kamerpop, psychedelische pop, folk

Credits:

Gitaar: Oscar Reijers
Bas: Egbert Visser
Piano: Kirsten Koch
Piano: Mikula Schulz
Drums: Melvin van Wilsem
Achtergrondzang: Marieke Bakker
Posterfoto's: Oscar Reijers
Posterontwerp: Nicole Sellmeijer

De examenvoorstelling van Jozefien Klop kan op 11 juni, vanaf 19:00u, live bekeken worden via Facebook.

Watch live

Deelnemende studenten

Jozefien Klop

Disciplines

Muziek