Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Online informatieavond Master Kunsteducatie

  • Open dagen
  • Online

De Master Kunsteducatie organiseert een informatieavond op 31 mei 2021 van 19:00-20:30 uur. Vanuit de opleiding zijn opleidingscoördinator, masterdocenten en studenten aanwezig om je van alle informatie te voorzien.

Zwolle online nvt Zwolle
Finals Master Kunsteducatie | Ruth van Lenthe | beeld: Kees Muizelaar
Finals Master Kunsteducatie | Ruth van Lenthe | beeld: Kees Muizelaar

De Master Kunsteducatie is een tweejarige interdisciplinaire deeltijdopleiding voor kunstvakdocenten (dans, muziek, theater, beeldend) en professionals in de kunsteducatie. Uitgangspunt tijdens de opleiding is praxis, het verbinden van theorie en praktijk. Studenten doen onderzoek en zetten tegelijk ontwikkelings- en transformatieprocessen in gang binnen hun artistiek-pedagogische werkpraktijk, waarbij ze vanuit een vraagstelling aan de slag gaan.

Tijdens de online informatieavond delen studenten hun ervaringen en beantwoorden ze graag jouw vragen. Na afloop van de presentatie is ruimte om eventueel één op één verder te praten over specifieke (onderzoeks-)vragen. Je bent van harte welkom!

Meld je aan voor de online informatieavond:

Aanmelden

Lees meer over de Master Kunsteducatie:

Meer over de opleiding