Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Werk van AKI-instructeurs op expo in Goethe-Instituut

-
Goethe-Instituut Westersingel 9 Rotterdam
Foto: Erik Kok
Foto: Erik Kok

Tentoonstelling  Übergangsweise #WEST#OOST met werk van Rudi Bastiaans, Erik Kok, Patrick Mangnus, Henning Rosenbrock, Inez Odijk, en Monique Wensveen. Stichting AppendiX Grafiek organiseert sinds 2017 exposities in de gang en zaal van het Goethe-Instituut met als titel Übergangsweise. Dit is de laatste tentoonstelling in deze reeks. 

#WEST#OOST 
Henning Rosenbrock, technische  instructeur van de zeefdrukwerkplaats van de AKI werkte jarenlang bij het Goethe-instituut in Rotterdam en ging eind vorig jaar bij de AKI in Enschede werken (dus van west naar oost: #WEST#OOst). Op zijn oude werkplek organiseert AppendiX Grafiek nu een expositie met werk van Henning’s ‘oude’ collega’s van het Goethe –Instuut ( oftewel#WEST); Inez Odijk en  Monique van Wensveen en zijn ‘nieuwe’ collega’s van de AKI (oftewel #Oost); Patrick Mangus, Erik Kok en Rudi Bastiaans). Al het getoonde werk is grafisch in brede zin; van zeefdrukken op keramiek en grootformaat, 3d objecten, collagetechnieken, houtsnedes en etsen. 

De Finissage is 11 juni om 17.00 uur door Landa van Vliet.   

Kijk voor uitgebreide info over ondermeer het werk van de kunstenaars en de openingstijden op de sites van het Goethe-Instituut en Stichting AppendiX Grafiek.         

Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving