Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Online Meet and Greet Design Art Technology

  • Open dagen
  • Online Event
Online Event Rietveldgebouw, Onderlangs 9
Online Meet and Greet  Design Art Technology
Online Meet and Greet Design Art Technology

Design Art Technology leidt een breed spectrum aan makers op; van ontwerpers tot autonome kunstenaars. Je leert onze technologische wereld op een innovatieve en artistieke manier vorm te geven en technologie te gebruiken voor artistieke expressie. Je ontwerpt en experimenteert met interactieve systemen die vele vormen kunnen aannemen: van websites, video's, (data) visualisaties, apps, games en wearables tot virtuele werelden, machines, instrumenten en interactieve installaties. Design Art Technology is daarom een ​​unieke opleiding die je uitdaagt om onze nieuwe wereld vorm te geven.

Ben je geïnteresseerd in Design Art Technology en wil je een dag meemaken hoe het is om DAT-student te zijn? We organiseren een online meet & greet waarbij je samen met andere studenten van harte welkom bent voor vragen, praktische informatie en een DAT-ervaring.

Voordat je je aanmeldt, kun je contact opnemen met Anke van Loon, coördinator Design Art Technology in Arnhem. Haar e-mailadres is: a.vanloon@artez.nl

Aanmelden

Disciplines

Vormgeving