Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Digitaal vragenuurtje Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Op Maat

  • Open dagen
  • Online Event
  • Online
Online Event
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving
Vragenuurtje Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

Digitale Vragenuurtje Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Op Maat

 

Wil je je praktijk als kunstenaar of ontwerper aanvullen met een lespraktijk in het onderwijs of in de kunsteducatie? Of heb je de ambitie helemaal voor het kunstdocentschap te gaan? De opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving op Maat in Arnhem leidt je op tot artist educator met een eigen visie op kunst, onderwijs en educatie én de skills om deze in de praktijk te brengen. De studie is een verkorte variant van de vierjarige voltijd bacheloropleiding DBKV. Dankzij een programma met vrijstellingen kun je met twee lesdagen per week in twee jaar een eerstegraadsbevoegdheid halen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar ons digitaal vragenuurtje* op woensdagavond 19 mei van 19.30 – 20.30 uur.

NB: Deze opleiding DBKV Op Maat is speciaal bedoeld voor beeldend kunstenaars en ontwerpers met een afgeronde hbo-kunstopleiding zoals Fine Art, Graphic Design of Fashion Design. Voor docenten met een tweedegraadsbevoegdheid tekenen, handvaardigheid of textiele vormgeving is er een vergelijkbaar maatwerk traject.

*Deze digitale open dag houden we via ZOOM. Dat is een programma waarmee je kunt video bellen. Belangrijk dat je daar van tevoren een account voor aanmaakt om mee te kunnen doen aan de online open dag. Inschrijven kan via: https://zoom.us/freesignup/

Let op! Het vragenuurtje is een online activiteit en vindt niet fysiek plaats aan Onderlangs 9 te Arnhem.

Aanmelden