Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Online meeloopdag Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Voltijd

  • Open dagen
  • Online
Arnhem online nvt Arnhem
DBKV
DBKV

Online meeloopdag Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Voltijd

Overweeg je serieus om onze opleiding te volgen, maar zou je graag een indruk krijgen van een les en in gesprek zijn met studenten? Meld je dan nu aan voor de online meeloopdag. Het liefst hadden we je ontvangen op de academie, want het proeven van de sfeer in een gebouw, mensen rond te zien lopen en je proberen voor te stellen dat je er zelf studeert, helpt enorm in het maken van een keuze. Helaas mogen we dat in de situatie rondom het Corona virus niet organiseren. Maar we kunnen je wel een inkijkje geven in de les en een beeld geven van de klas. We kunnen je in gesprek laten gaan met de studenten. En we kunnen je de mogelijkheid bieden om een docent het hemd van het lijf te vragen.

De online* meeloopdag is voor de voltijd Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Voltijd op maandag 17 mei van 9.00 – 13.00 uur.  

Deze meeloopdag bestaat uit: een inleiding en kennismaking, een online les meedoen met een klas, een nagesprek met twee studenten van de klas die je alles kunt vragen en daarna een vragenmoment met een docent.

 *Voor de online meeloopdag maken we gebruik van ZOOM, dat is een programma waarmee je kunt video bellen. Belangrijk dat je daar van tevoren een account voor aanmaakt om mee te kunnen doen aan het vragenuurtje.

 Aanmelden