Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Meeloopdag Popacademie

  • Open dagen
ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede
Meeloopdag
Meeloopdag

Heb je een open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met een opleiding te starten, maar wil je eerst een dag proefstuderen voordat je een definitieve keuze maakt? Meld je dan aan voor een van de meeloopdagen van de Popacademie in Enschede. Na zo'n dag heb je een beter beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en kun je beter inschatten of de studie en de stad bij je passen.

In de komende weken kun je op maandag, dinsdag of woensdag komen meelopen. Welke dag voor jou het meest interessant is hangt af van jouw hoofdvak. Op deze dagen worden de hoofdvaklessen gegeven:

Maandag:   zang en gitaar
Dinsdag:     basgitaar en toetsen
Woensdag: drums en singer songwriting

De verschillende data waarop je kunt meelopen vind je op het aanmeldformulier (zie onder).

Aanmelden voor een meeloopdag is verplicht. In verband met de corona maatregelen kunnen er per dag maximaal 5 personen meelopen. Als bij aanmelding blijkt dat dit maximum bereikt is, wordt je verzocht een andere dag te selecteren.

Aanmelden

 

Disciplines

Muziek