Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Booster Festival 2021

  • ONLINE
Online Online Online
Booster Festival 2021

Zaterdag 10 april staat in het teken van de achtste editie van Booster. Booster is dé plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek.
Deze editie zal evenals in het afgelopen jaar plaatsvinden in een digitale vorm. Booster heeft in 2020 laten zien zowel fysiek als online een toffe editie te kunnen neerzetten. Het festival focust zich daarmee vooral op wat er wél kan. 

Online conferentie
Overdag is de Booster Conferentie: pluggers, muzieksamenstellers, managers, acts, boekers, labels, en nog veel en veel meer beroepen en mensen op één plek. Allemaal met hetzelfde doel: elkaar leren kennen.
Er zijn online feedbacksessies waar artiesten één op één kunnen spreken met een door hen gekozen boeker, programmeur, manager of andere muziekprofessional. Hiervoor kun je je tot 7 april gratis inschrijven via de website van Booster. Vol is vol.

Online showcases
's Avonds staat in het teken van het Showcasefestival: ruim 48 geselecteerde acts uit Oost-Nederland hebben een Booster-livesessie opgenomen op een bijzondere locatie in Enschede, zoals het Rijksmuseum Twenthe, restaurant het Paradijs, Concordia en Bibliotheek Enschede. De opgenomen sessies worden 10 april v.a. 19.00 uur verspreid over vier verschillende kanalen uitgezonden via de website van Booster. De line-up bestaat onder andere uit Jimmy Diamond, Babs, NONCHELANGE, Dripping Trees, Le Motat, Isa Zwart en Get Jealous. Het complete showcaseprogramma is te bekijken via de website van het Booster Festival.

Nieuwsgierig geworden? Check dan alvast dit voorproefje:
Teaser Booster Festival 2021

Disciplines

Muziek