Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Nooit een tweede

  • Finals

Afstudeervoorstelling van Sem van der Panne (Docent Theater Arnhem). 

Online Online Online

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
Nooit een tweede

I am ready for you, I have always been ready for you

-The first time

Voor de meeste mensen worden eerste keren gedurende hun leven steeds schaarser. Gelukkig zijn wij altijd vrij zuinig geweest met onze eerste keren. We hebben ze altijd zo lang mogelijk proberen uit te stellen, te bewaren. We hebben ze gekoesterd en gepoetst. Gewacht op het juiste moment. Als kralen in een kistje.

Het duet ‘Nooit een tweede’ wordt gespeeld door Sem van der Panne en Maite Levy, vierdejaars studenten Docent Theater en Docent Dans. Zij zijn een interdisciplinaire samenwerking aangegaan met verschillende studenten van ArtEZ; Wietse Leenders vanuit Creative Writing, Max van Loon vanuit Fine Art (BEAR), Fritz Fromm vanuit Fashion Design en Naíke Guilleminot vanuit Product Design. Vanuit hier is het duo op zoek gegaan naar de waarde van een eerste keer.

Deze voorstelling is onderdeel van Meanwhile, het opleidingsfestival van Docent Theater Arnhem

Deelnemende studenten

Maite Levy, Sem van der Panne

Disciplines

Theater , Docentopleidingen