Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Meeloopdagen Jazz & Pop Zwolle

  • Open dagen

Heb je een open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met een opleiding te starten, maar wil je eerst eens rondkijken voordat je een definitieve keuze maakt?  Meld je dan aan voor de Meeloopdagen!

-
ArtEZ Conservatorium Aan de Stadsmuur 88 Zwolle,
Meeloopdag Jazz & Pop Zwolle (foto: Geertjan Kuper)
Meeloopdag Jazz & Pop Zwolle (foto: Geertjan Kuper)

Bij een Meeloopdag bezoek je een deel van het reguliere onderwijsprogramma. Op basis van het lesrooster maak je voor jezelf een keuze uit het lesaanbod. Je kiest een paar lessen die jou interessant lijken en stelt zo je eigen dag(deel) samen. Je hoeft dus niet per se een hele dag hier te zijn. Je kunt één of meerdere dagen komen.
Nadat je de door jou gekozen lessen hebt bijgewoond heb je een beter beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of de studie en de stad bij je passen. De Meeloopdagen van het ArtEZ Conservatorium Zwolle voor Jazz & Pop zijn van maandag 22 maart 2021 t/m vrijdag 26 maart 2021.
Het programma volgt in januari.

Aanmelden voor een Meeloopdag is verplicht. Aanmelden? Klik op onderstaande button.

AANMELDEN

 Voor zangers/zangeressen Jazz & Pop: ook dit jaar is er weer een
Kennismakingsavond zang Jazz & Pop. Voor meer informatie, klik op deze link.

Disciplines

Muziek