Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Kennismakingsavond zang Jazz & Pop

  • Open dagen

Als je zang Jazz & Pop wilt studeren, schrijf je dan in voor de Kennismakingsavond zang Jazz & Pop van het ArtEZ Conservatorium Zwolle.

ArtEZ Conservatorium Aan de Stadsmuur 88 Zwolle,
Celebrating the Bands (foto: Jack Delmaar)
Celebrating the Bands (foto: Jack Delmaar)

Op de Kennismakingsavond zang Jazz & Pop van het ArtEZ Conservatorium Zwolle kun je een theorietest doen, één lied voorzingen en je natuurlijk informatie van de hoofdvakdocenten over de opleiding krijgen. Om mee te doen met de Kennismakingsavond is voorzingen niet verplicht.

Als je voorzingt:

  • geven de hoofdvakdocenten Ronald Douglas en Zosja El Rhazi en techniekdocente Heike Rowold jou eerlijk advies of je een toelatingsauditie zou kunnen doen en hoe je je daarop kunt voorbereiden.
  • is er een pianist aanwezig. We hebben liever niet dat je jezelf begeleidt op de piano, zodat je je helemaal kunt concentreren op het zingen. 
  • stuur je de bladmuziek of lead sheet in de voor jou juiste toonsoort bij voorkeur 2 weken van tevoren naar m.vanwessel@artez.nl
  • n.b.: in verband met de beschikbare tijd op de Kennismakingsavond kunnen maximaal 16 mensen voorzingen. Hier geldt: wie het eerst komt.... 

Inschrijven voor de avond is verplicht, je kunt je inschrijven via onderstaande knop.

Inschrijven Kennismakingsavond

Disciplines

Muziek