Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

ALL IN @ Het HEM

  • Finals

ArtEZ doet mee met ALL INN: een landelijke eindexamenexpo van 9 academies en 175 beeldende kunst-studenten. Van 4 t/m 7 maart is een greep uit het afstudeerwerk van de opleidingen BEAR Fine Art in Arnhem en Fine Art in Enschede te zien in Het HEM

-
Het HEM Warmperserij 1, het Hembrugterrein Zaandam, In de ruime fabriekshal van Het HEM te Zaandam

Dit is een ArtEZ finals event

Naar finals website
ALL IN @ Het HEM

Negen kunstacademies, honderdvijfenzeventig jonge kunstenaars, één tentoonstelling. Voor het eerst in de geschiedenis presenteren recent afgestudeerde kunstacademiestudenten van alle bacheloropleidingen beeldende kunst in Nederland gezamenlijk hun werk. ALL INN biedt een doeltreffend antwoord op het door COVID-19 versnipperde eindexamen-seizoen. Het initiatief, georganiseerd door een team van vijfentwintig kersverse kunstenaars onder leiding van curator Rieke Vos, krijgt gestalte in een omvangrijke tentoonstelling met levendig publiek programma. ALL INN vindt van drie tot zeven maart 2021 plaats in de ruime fabriekshal van Het HEM te Zaandam.

Disciplines

Beeldende Kunst