Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Online Festival Nieuwe Muziek: avondconcert

Concertreeks in het kader van de projectweek Nieuwe Muziek.

Online Festival Nieuwe Muziek
ontwerp logo: Leon Blokzijl (www.mayking.nl)
Online Festival Nieuwe Muziek

In dit (noodgedwongen online) Festival hebben de studenten Klassieke Muziek zelf de programma's samengesteld, met als kader: kies een werk, gecomponeerd na 1970 en voeg een werk toe dat daar een relatie mee heeft, ongeacht het jaar van compositie. Voer beide werken uit in de projectweek Nieuwe Muziek.
Deze programma's met vaak verrassende combinaties zijn online te bekijken en te beluisteren in drie lunchconcerten en drie avondconcerten van het Festival Nieuwe Muziek. 

Deze stream is te bekijken via deze LINK.

Het programma van vanavond bevat vooral pianomuziek met werken van onder meer Arce, Moscheles, Ligeti, van Beethoven, Glass, Chopin, Muyanga, Bonds en Tsoupaki in de bezettingen piano solo, cello-piano duo, slagwerktrio en hobo solo.

Disciplines

Muziek