Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Online open dagen ArtEZ Art & Design Zwolle (1-6 mrt)

  • Open dagen
  • Online

1 t/m 6 maart presenteren de opleidingen Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (BA), Animation Design (BA), Comic Design (BA), Graphic Design (BA), Illustration Design (BA), Interieurarchitectuur (MA), Interieurvormgever (AD), Interieurarchitectuur (BA) en Kunsteducatie (MA) zich middels een mooi online programma vanuit Art & Design Zwolle.

Heb je onze online open dagen in november gemist, wil je nog veel meer te weten komen over één van onze vormgeving opleidingen óf vragen stellen aan studenten en docenten? Registreer je dan via de aanmeld button hieronder. Wil je meer informatie over de inhoud van de sessies, check dan het programma. 

-
Zwolle online nvt Zwolle,
Online open dagen ArtEZ Art & Design Zwolle (1-6 mrt)

 

Programma (per opleiding)

Open dagen - 1 t/m 6 maart 2021 - ArtEZ Art & Design Zwolle

Comic Design & Animation Design

WOENSDAG 3 MAART

Online talkshow Comic Design & Animation Design
Ontdek wat je leert en ontwikkelt tijdens de opleidingen Comic Design en Animation Design. Je maakt kennis met studenten en docenten in een online talkshow die gemaakt wordt vanuit de academie voor ArtEZ Art & Design in Zwolle. Twijfel je nog over welke studie het beste bij je past? Er wordt vanuit de studies Comic Design en Animation Design afwisselend een presentatie van 45 minuten gegeven. Je kunt al je vragen stellen in de chat en zult werk van studenten zien.

Tijden:
14.00 uur (Animation)
15.00 uur (Comic)
16.00 uur (Animation)
17.00 uur (Comic)

Meld je hier aan!

Online Portfoliogesprekken Comic Design
Wil jij weten of je werk gevarieerd genoeg is voor het toelatingsexamen van Comic Design? Je kunt je werk op woensdag 3 maart alvast laten beoordelen door studenten in een portfoliogesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten. Je kunt tussen 14.00 en 17.00 uur deze online ruimte binnenstappen om vragen te stellen en studenten laten zien wat je tot nu toe gemaakt hebt. Laat ze met je meedenken zodat je goed voorbereid bent! 
 
Tijden:
14.00 uur - 17.00 uur
 
 
 
Online Portfoliogesprekken Animation Design
Wil jij weten of je werk gevarieerd genoeg is voor het toelatingsexamen van Animation Design? Je kunt je werk op woensdag 3 maart alvast laten beoordelen door studenten in een portfoliogesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten. Je kunt tussen 14.00 en 17.00 uur deze online ruimte binnenstappen om vragen te stellen en studenten laten zien wat je tot nu toe gemaakt hebt. Laat ze met je meedenken zodat je goed voorbereid bent! 
 
Tijden:
14.00 uur - 17.00 uur
 
 
 

Illustration Design

WOENSDAG 3 MAART

Voorlichting Illustration Design
Is de bachelor Illustration Design in Zwolle iets voor jou? Ontdek het tijdens deze online voorlichting. Illustration Design leidt eigenzinnige beeldmakers op. Wil jij leren hoe je met een open en betrokken blik naar de wereld kijkt? In Zwolle ontdek je vervolgens hoe je de wereld verrijkt met nieuwe verhalen en betekenissen. Maak kennis met studenten en docenten en krijg antwoord op al jouw vragen.

Tijden:
11.00 uur
12.30 uur
14.00 uur

Meld je hier aan!

Interieurvormgever AD & Interieurarchitectuur BA

DONDERDAG 4 MAART

In verschillende webinars ontdek je wat de studies Interieurvormgever AD en Interieurarchitectuur BA inhouden. Krijg antwoord op al je vragen door je voor een van deze informatiesessies aan te melden en kom er achter welke opleiding het beste past bij jou.

Webinar Interieurvormgever AD
Wil je Interieurvormgeving studeren aan één van de grootste kunstacademies van Nederland? Kom dan naar deze interactieve presentatie met Holger Mührrmann, coördinator van de associate degree Interior Design aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Tevens zijn twee studenten van de opleiding aanwezig en is er volop gelegenheid om vragen te stellen, zowel tijdens de webinar als via Unibuddy.

Webinar Interieurarchitectuur BA

Wil je Interieurarchitectuur studeren aan één van de grootste kunstacademies van Nederland? Kom dan naar deze interactieve presentatie met Eric de Leeuw, hoofd van de bachelor IN_Architecture aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Tevens zijn docent Robert van Middendorp en twee studenten van de opleiding aanwezig. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen, zowel tijdens de webinar als via Unibuddy. 

Tijden:
13:00 uur Ad
14:00 uur BA
15:00 uur Ad
16:00 uur BA

Meld je hier aan!

Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

VRIJDAG 5 MAART

Online meet & greet Docent Beeldende Kunst en Vormgeving
Wil jij anderen inspireren in beeldend onderwijs of Culturele en kunstzinnige vorming (CKV)? Ontdek of de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving in Zwolle bij jou past tijdens deze meet & greet met studenten en docenten. Op deze opleiding leer je vanuit je eigen expertise te werken: als docent, als deskundige in een museum of als ondernemer. De opleiding wordt in voltijd, deeltijd en Op Maat aangeboden. Tijdens aparte informatiesessies maak je kennis met deze verschillende varianten.

Tijden:
Voltijd - 13.00 uur
Voltijd - 15.00 uur
Voltijd - 17.00 uur

Deeltijd - 15.00 uur
Deeltijd - 17.00 uur

Op Maat - 13.00 uur

Meld je hier aan!

Stel vragen en bespreek je portfolio (Voltijd)
Wil jij jouw persoonlijke vragen stellen over de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving in voltijd? Tussen 12.00 uur en 17.00 uur staan er (online) docenten en studenten voor je klaar! Ook kun je jouw werk bespreken in een portfoliogesprek. Op die manier kun je je optimaal voorbereiden op het toelatingsexamen. Meld je aan via de onderstaande link.
 

Meld je hier aan!

Stel jouw persoonlijke vragen (Deeltijd en Op Maat)
Wil jij jouw persoonlijke vragen stellen over de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving in deeltijd of Op Maat? Wil je weten hoe een toelatingsexamen verloopt, wat docenten verwachten van jouw werk of wat je voor een intake moet aanleveren? Tussen 12.00 uur en 17.00 uur staan er (online) docenten en studenten klaar om je te woord te staan! Meld je aan via de onderstaande link.
 

Meld je hier aan!

Master Kunsteducatie

VRIJDAG 5 MAART

Online voorlichting Master Kunsteducatie
Wil jij een agent of change worden? Maak kennis met de Master Kunsteducatie aan ArtEZ in Zwolle. Kunst kan de wereld veranderen. Kunsteducatie heeft impact. In een online voorlichting ontdek je wat deze master inhoudt en of het iets voor jou is.

Tijden:
16.00 uur – 17.30 uur

Meld je hier aan!

Graphic Design

ZATERDAG 6 MAART

Voorlichting door studenten Graphic Design
Maak kennis met eerstejaars studenten! Bekijk hun werk (online) in grote semesterboeken en vraag hen het hemd van ’t lijf! Kom er achter wat het betekent om Graphic Design te studeren: welke vakken krijg je en aan welke projecten ga je meewerken in binnen- en buitenland? Maar ook: hoe bereid je je toelating voor en wat kan je als je klaar bent met je studie? Ook zijn er studenten uit andere studiejaren en docenten aanwezig. Op dit moment weten we niet of we jullie fysiek kunnen verwelkomen, er staan in ieder geval drie online voorlichtingssessies gepland.

Tijden sessie(s):
Sessie 1: 10 - 11 uur 
Sessie 2: 12 - 13 uur 
Sessie 3: 14 - 15 uur

Meld je hier aan!

Houd me op de hoogte

Als je ons laat weten in welke studie(s) je geïnteresseerd bent, geven wij jou per mail een seintje zodra er nieuwtjes over activiteiten bekend zijn. 

Houd me op de hoogte