Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Digitaal vragenuurtje Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Deeltijd

  • Open dagen
  • Online Event
  • Online
Online Event
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving
Vragenuurtje Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

Digitale Vragenuurtje Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Deeltijd

Houd je van kunst en vormgeving? Ben je geïnteresseerd in mensen? Maak je graag? Dan past de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving goed bij jou! Een opleiding waarbij je kunst en educatie combineert. Waarin je een lesbevoegdheid haalt voor het Voortgezet Onderwijs en het MBO, maar ook skills ontwikkelt om te kunnen werken in een museum, in community art projecten, leert schrijven over kunst, hoe workshops te geven en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar ons digitaal vragenuurtje* op woensdagavond 19 mei van 19.30 – 20.30 uur.

*Deze digitale open dag houden we via ZOOM. Dat is een programma waarmee je kunt video bellen. Belangrijk dat je daar van tevoren een account voor aanmaakt om mee te kunnen doen aan de online open dag. Inschrijven kan via: https://zoom.us/freesignup/

Let op! Het vragenuurtje is een online activiteit en vindt niet fysiek plaats aan Onderlangs 9 te Arnhem.

Aanmelden