Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Meeloopweken Docent Muziek op Maat Zwolle (15 februari-1 april)

  • Open dagen

Geïnteresseerd in de opleiding Docent Muziek op Maat in Zwolle? Meld je dan aan voor de Meeloopweken!

-
ArtEZ Conservatorium Aan de Stadsmuur 88 Zwolle,
Meeloopweken Docent Muziek op Maat Zwolle
Meeloopweken Docent Muziek op Maat Zwolle

Als ArtEZ Conservatorium Zwolle zijn we blij dat we ondanks beperkende maatregelen toch een programma aan kunnen aanbieden om ons gebouw in Zwolle te komen bezoeken tijdens de Meeloopweken! Wel in aangepaste vorm en natuurlijk corona-proof.

De opleiding Docent Muziek op Maat is speciaal bedoeld voor wie een bachelor in de muziek, een pabo-diploma of een diploma van een docentenopleiding heeft, of al werkzaam is in het veld.

De opleiding Docent Muziek op Maat aan het Conservatorium in Zwolle is een verkorte versie van de vierjarige bacheloropleiding Docent Muziek. In de verkorte opleiding heb je een dag per week les. Als je de driejarig opleiding doet, kan het voorkomen dat je daarnaast nog een dagdeel les hebt. Je kunt in twee of drie jaar een eerstegraadsbevoegdheid halen.
De opleiding duurt twee jaar als je in het bezit bent van een bachelor muziek, muziektherapie of muziekwetenschappen.
De opleiding duurt drie jaar als je in het bezit bent van een diploma van de pabo of een andere docentopleiding. Voor meer informatie zie Docent Muziek op Maat Zwolle

Heb je interesse in deze opleiding en wil je meer weten? Kijk op de pagina Docent Muziek op Maat Zwolle én meld je aan voor de Meeloopweken! 
Voor aanmelden voor de Meeloopweken klik op de button hieronder.
(Kies in het online formulier eerst 'Docent Muziek Zwolle', selecteer dan in het menu "Docent Muziek op Maat Zwolle".)

Let op: de datum op je e-ticket is niet de datum dat je het conservatorium kunt bezoeken. Zoals gezegd, we nemen contact met je op om een datum af te spreken.

Aanmelden

 Heb je vragen over de aanmelding voor de Meeloopweken, neem dan contact op met projectmedewerker Marc van Wessel m.vanwessel@artez.nl 

 

Disciplines

Muziek , Docentopleidingen