Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Workshop 'Time Accumulates' met Ogutu Muraya (alleen voor ArtEZ studenten)

De workshop 'Time Accumulates' onderzoekt manieren om samen te zijn en te leren door middel van literatuur en oraliteit (orature). De workshop is een lezing en debat van een verhaal van science fiction-schrijver Ursula K. Le Guin. Het dilemma waarmee het verhaal de lezer confronteert, zal dienen als basis voor groepsdiscussies en actieve artistieke provocaties.

-
Workshop 'Time Accumulates' met Ogutu Muraya (alleen voor ArtEZ studenten)

Outside, the wind of recurrence blew gently over the earth – Ben Okri

De workshop 'Time Accumulates' onderzoekt manieren om samen te zijn en te leren door middel van literatuur en oraliteit (orature). De workshop is een lezing en debat van een verhaal van science fiction-schrijver Ursula K. Le Guin. Het dilemma waarmee het verhaal de lezer confronteert, zal dienen als basis voor groepsdiscussies en actieve artistieke provocaties.

Ogutu Muraya is een schrijver en theatermaker wiens werk is ingebed in de praktijk van Orature. In zijn werk zoekt hij naar nieuwe vormen van verhalen vertellen waarin sociaal-politieke aspecten versmelten met de overtuiging dat kunst een belangrijke katalysator is om zekerheden in twijfel te trekken. Hij studeerde Internationale Betrekkingen aan USIU-Africa en studeerde in 2016 af met een Master in Arts aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten - DAS Theater.

Deze workshop maakt deel uit van My learning is affected by the condition of my life. Dit project, van ArtEZ studium generale gastcurator Aude Christel Mgba, gaat over verschillende vormen van leren, luisteren, aanraken, overdragen en produceren van kennis. 

Deze workshop is speciaal voor ArtEZ BEAR studenten. Daarnaast zijn er enkele plaatsen (circa 8) beschikbaar voor andere geïnteresseerde studenten van ARTEZ. Wie het eerst komt het eerst maalt.