Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Art Based Learning Dialogues

  • Onderzoek

Kunst zal de wereld veranderen. Daar zijn wij zeker van. Welke rol hebben educatief medewerkers in de kunsten in dit proces? Hoe draagt ABL bij aan het creëren van creatieve interventies om een toekomst op te bouwen die het waard is om in te leven en om voor te vechten? Op basis van de sessies in de masterclass nodigen we Mieke Bal, Fabilola Camuti en Jeroen Lutters uit om na te denken over de noodzaak van creativiteit in de 21e eeuw en de belangrijkste uitdagingen die we moeten overwinnen om een creatieve wending te ontketenen.

Online Online
Art Based Learning Dialogues

Bezoek deze inspirerende discussie op 14 december 2020 (van 17:00-18:15h) via deze link op het YouTubekanaal van ArtEZ. We nodigen je graag uit om vragen te stellen in de chatroom en hopen op een levendige discussie ter afsluiting van deze masterclass. Het event ABL Dialogues wordt gemodereerd door Dean of Research, Nishant Shah.

De Art-Based Learning Masterclass, is een reeks van korte, inzichtelijke, kritische, creatieve, speelse, provocerende en praktische inzichten die de kernideeën, principes en praktijken van het lectoraat Art education as Critical Tactics aan ArtEZ in beeld brengen. Een volledig overzicht van alle uitgebrachte modules van de masterclass vind je op de ArtEZ ABL Masterclass landingspagina.