Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open dag Creative Writing

  • Open dagen

Let op: wanneer je je hebt aangemeld voor een sessie ontvang je ongeveer 1 uur van tevoren de link naar de sessie per mail. Mocht je de link(s) niet hebben ontvangen of werken deze niet, dan staan deze hieronder of hier.

Open dag Creative Writing

Programma

Online open dag sessie Creative Writing 

Tijdens de online open dag sessie van Creative Writing ArtEZ kan je vragen stellen aan onze studenten en docenten. Na een korte inleiding door Frank Tazelaar, hoofd van de opleiding, zitten studenten uit alle jaren klaar voor jullie om vragen over de studie te beantwoorden. Vragen over welke vakken je krijgt, wat ze van de opleiding vinden, hoe een les er uitziet, hoe de selectie is en alles wat je nog meer wilt weten!

Sessie:
13.00-14.30 uur
Meld je hier aan!

Houd me op de hoogte

Wil je per mail op de hoogte gehouden worden over ons programma? Geef dan je mailadres en je interesse door via onderstaande knop.

Houd me op de hoogte > 

Disciplines

Schrijven