Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

UASNL seminar 'societal challenges'

  • Onderzoeken

Wil je alles leren over hoe je met praktijkonderzoek en innovatie de Europese uitdaging van vandaag de dag aan kunt gaan? Op 29 oktober organiseert UASNL (Universities of Applied Sciences Netherlands), partner van ArtEZ, een seminarover maatschappelijke vraagstukken. Het gaat over de best practices van praktijkgericht onderzoek in de context van actuele uitdagingen als de coronacrisis, de energietransitie en het stellen van duurzame ontwikkeldoelen binnen het hoger onderwijs.

UASNL seminar 'societal challenges'
UASNL seminar 'societal challenges'

UASNL (Universities of Applied Sciences Netherlands) is een samenwerkingsverband tussen 14 Nederlandse universiteiten en hogescholen, die de handen ineen hebben geslagen om samen praktijkgericht onderzoek (beter) op de kaart te zetten in Europa. Via de EU in Brussel draagt UASNL bij aan beleidsontwikkeling, het opbouwen van partnerschappen en het zichtbaar maken van de waarde van praktijkgericht onderzoek in het aangaan van de uitdagingen waar Europa vandaag de dag voor staat.