Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

ArtEZ tijdens Dutch Design Week

  • Onderzoeken

Van 17 t/m 25 oktober vindt de Dutch Design Week (DDW) plaats; het grootste internationale designevenement van Noord-Europa. Het thema van dit jaar is The New Intimacy. Ook ArtEZ presenteert, vanuit onderwijs en onderzoek, divers werk gerelateerd aan dit thema onder de noemer The New Intimacy - Bodies, Objects and Spaces. 

-
Online Online
https://www.artez.nl/nl/student/7607/eva-visch
Eva Visch

Met the New Intimacy bevragen we niet alleen de veranderende relatie tussen mensen in het Covid-19 tijdperk, maar ook de (veranderende) relatie tussen menselijke lichamen en de ruimtes en objecten eromheen. Relaties die mensen kwetsbaar of sterker kunnen maken. ArtEZ geeft hier vorm aan in verschillende projecten: met als thema The New Intimacy - Bodies, Objects and Spaces. 

De fysieke Dutch Design Week (DDW) kan vanwege de nieuwe coronamaatregelen helaas geen doorgang vinden. Dat betekent dat het festival dit jaar uitsluitend door kan gaan in virtuele vorm. Breng een bezoek aan de 3D viewing rooms van ArtEZ op het DDW platform, vanaf 17 oktober (account aanmaken is gratis). 

Centre of Expertise Future Makers 
Professorship Product Design & Interior Architecture
Professorship Fashion
Professorship Art & Cultural education
Bachelor Product Design
Bachelor Interior Architecture
Master Interior Architecture