Naar overzicht
Naar overzicht

200e lunchconcert ArtEZ Conservatorium in de Stadkamer

200e lunchconcert ArtEZ Conservatorium in de Stadkamer
20 apr 2018
20 apr 2018
van 12.15 tot 17.15 uur Zwolle, Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a
200e lunchconcert ArtEZ Conservatorium in de Stadkamer

Deze maand vindt het 200ste lunchconcert i.s.m. de Stadkamer van Zwolle plaats. Sinds de start brengen studenten van het conservatorium een programma van klassieke muziek of akoestische jazz & pop, waarvoor altijd veel belangstelling is. Om dit jubileum te vieren zijn er maar liefst drie gratis toegankelijke concerten verspreid over de middag in de concertzaal van de Stadkamer.

 

Concert programma:

12.15-13.15 uur Mateo Barbagelata (piano) met het Iberus String Quartet

14.15-15.15 uur MILO is een alternatieve popband rondom de gelijknamige singer-songwriter. De band combineert de ambachtelijke songwriting van James Taylor met de melancholie van Radiohead en de meerstemmigheid van Crosby, Stills & Nash. Met krachtige en dromerige pop creëert de band een intieme performance op het podium.

Met zijn songwriting speelde Milo zich al snel in de kijkers van Bertolf en poppodium Hedon Zwolle. Gesteund door Hedon Zwolle en het Zwols Songwriters Gilde stond MILO al in het voorprogramma van Nick Mulvey in poppodium Paradiso en Hedon, en speelden ze in de aftershow van Blaudzun. Door de melodische en melancholische klanken voelt het alsof de muziek herinneringen bij je oproept, ook al hoor je het pas voor het eerst. In maart 2018 bracht MILO hun eerste EP uit die opgenomen is in de studio van Kytopia.

16.15 - 17.15 uur Het ArtEZ Koperensemble o.l.v. Joost Smeets 

 

 

Deel dit