Vormgeving


Inhoud:

Zoeken

Actueel

Oud-studenten ArtEZ in Stedelijk Museum Zwolle

Nog een paar weken toont het Stedelijk Museum Zwolle met State of the Arts Zwolle een overzicht van de stand van zaken op het gebied van hedendaags kunst en design in de regio. Te zien is het werk van gevestigde kunstenaars, maar ook van jonge, talentvolle kunstenaars en ontwerpers die nog aan het begin van hun carrière staan. Onder hen een grote vertegenwoordiging van pas afgestudeerde studenten van de ArtEZ Academie voor Art & Design. Onder andere Fabriek Fanatiek en Steef Wildebeest, oud-studenten Illustration Design, en Karin Gerfen, docente DBKV.

 

Onder de deelnemers ook Willemieke van den Brink, oud-studente Graphic Design Zwolle. In 2013 won zij met haar afstudeerwerk de academieprijs van ArtEZ in Zwolle. In haar werk legt zij op een grafische manier, Willemieke van den Brink

aan de hand van het medium ‘boek’, verschillende identiteiten bloot. Ze laat het publiek kennismaken met Dana, Cees en Jan, en geeft inzicht in de verschillende lagen waaruit hun identiteit is opgebouwd: van persoonlijk en publiek tot intiem in de eigen geheime ruimte. In het programma OverUitDeKunst van RTV Oost vertellen Willemieke en de Conservator van het Stedelijk Museum over haar werk.

 

State of the Arts Zwolle wordt voor de tweede keer georganiseerd door het Stedelijk Museum Zwolle. De tentoonstelling geeft een overzicht van wat er gebeurt in Zwolle op het gebied van de beeldende kunst, videokunst, grafiek, sculptuur en fotografie. De tentoonstelling is nog te tien tot 5 mei 2014. Meer informatie, openingstijden en toegangsprijzen staan op de website van het Stedelijk Museum Zwolle.
 


Navigatie:


Opleidingskeuze:

> ArtEZ home