ArtEZ Press


Inhoud:

Geen Flash-player geinstalleerd
De pagina die u wilt openen bevat een Flash-animatie. Om deze animatie te kunnen bekijken dient er een Flash-player op uw systeem geinstalleerd te zijn. U kunt deze player downloaden door op de onderstaande knop te klikken of te surfen naar adres http://www.adobe.com/go/getflashplayer/.

 

ArtEZ Press is de uitgeverij van ArtEZ. Door middel van de boeken die zij publiceert, wil ArtEZ Press onderzoek en theorievorming binnen de verschillende disciplines van het kunstonderwijs stimuleren. De publicaties bieden de mogelijkheid om de aanwezige kennis en kunde in kunst, cultuur en onderwijs te tonen. Sommige publicaties kunnen fungeren als lesmateriaal, ook internationaal. Bovendien zijn de publicaties van ArtEZ Press ook bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur.
 
ArtEZ Press staat voor kwaliteit, zowel inhoudelijk als wat betreft vormgeving. De boeken die de uitgeverij publiceert krijgen hierdoor de uitstraling die past bij ArtEZ. De publicaties kunnen het resultaat zijn van een productie, een onderzoek of van samenwerkingsprojecten met andere instellingen. Daarnaast kan de uitgeverij ook voor derden publicaties verzorgen, waaraan ArtEZ haar naam wil verbinden.
 
 
NIEUW NIEUW NIEUW: 
 

 

Sprekende objecten

 

 

 

 

     
     
 

Navigatie:


Opleidingskeuze:

> ArtEZ home