Nieuws


Inhoud:

7 maart lancering Collectie Arnhem Product 2013

7 maart lancering Collectie Arnhem Product 2013

Collectie Arnhem Product is een samenwerkingsproject van derdejaars studenten Product Design. De collectie van 2013 genaamd 'UP OVER IN OUT' vormt de vijfde Collectie Arnhem Product op rij. Op 7 maart om 17.00 uur zal de collectie worden gelanceerd in mode- en designwinkel Arnhem Coming Soon te Arnhem.

 

Teaser Collectie Arnhem Product 2013 from CollectieArnhemProduct2013 on Vimeo.

 

"Wij bekijken alles van verschillende kanten, van boven, onder, van binnen en buiten. Samenwerking en transformatie zullen de sleutelwoorden zijn in onze toekomst. We hebben elkaar nodig. Door onze individuele gedachten samen te brengen, zetten wij een stap uit de norm van deze tijd en betreden wij samen een nieuwe fase. Door middel van het uitwisselen van elkaars gedachten hebben onze producten een sterke onderlinge relatie met elkaar. Met nieuwe perspectieven ontdekken we kwaliteiten in het banale en spelen we met tegenstellingen."

 Collectie Arnhem Product 2013

 

"Een vuilniszak en een zijden doek zijn in onze ogen gelijkwaardig. De producten komen voort uit het doen.Wij geven aandacht, doen moeite en laten ons verrassen door de onverwachte eigenschappen van een materiaal. Door onze producten en maakproces te delen, nodigen we je uit om deel uit te maken van de ontwikkeling van een product. Door inzicht te krijgen in het maakproces en zelf het avontuur aan te gaan, kan er een nieuwe vorm van kwaliteit ontstaan."

 

Be a part of Up Over In Out, Try this yourself.
 


Navigatie:


Opleidingskeuze: