Nieuws


Inhoud:

Zoeken

Nieuwsoverzicht

Studenten werken 24 uur non-stop tijdens ArtEZ 24-Hour

Zaterdag 4 oktober 2014 organiseert ArtEZ in Zwolle voor de vierde keer ArtEZ 24 Hour. Dit evenement valt samen met de wereldwijde 24 Hour Comic Day. Dit jaar doen alle studies Art & Design en Interieurarchitectuur in Zwolle mee, met elk een eigen event. Ook de Vooropleiding is vertegenwoordigd en sluit aan bij Illustration Design. De studenten starten aan hun uitdaging op zaterdag om 11 uur en bikkelen door tot 11 uur de volgende dag. Het evenement is live te volgen via www.artez.nl/live

 

 

 

De uitdagingen

24 Hour Comic Day

Een beeldverhaal maken van 24 pagina’s in 24 uur!
Voor dit onderdeel geldt open inschrijving. Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers. Aanmelden kan door te mailen naar artez24hour@gmail.com. Deelnamekosten bedragen € 15,-.

 

24 Hour Animation
een compleet afgemonteerde animatiefilm maken van exact 24 seconden!
 

24 Hour DBKV
24 uur werken in de grafiekwerkplaats! 4 x 6 uur = 4 x grafisch werk.
 

24 Hour Illustration
24 uur het actuele nieuws verslaan!
 

5 Hour Vooropleiding
Het actuele nieuws verslaan!
 

24 Hour Graphic Design
24 uren ‘het event verslaan’! De inhoud – thema’s, onderwerpen, tekst en beeld- wordt door de studenten zelf bepaald en gegenereerd. Interviews, storytelling, fotografie.

 

24 Hour Interieurarchitectuur

24sec. stopmotionfilm > Italo Calvino’s verhaal  ‘de doden en de steden’  vertaald in een film door 9 ruimten.
 

Informatie alleen voor studenten:

Aanmelden is nog mogelijk. Op dinsdag 30 september tussen 12 en 13u kun je kaarten kopen in de centrale hal van de Academie in Zwolle. Deelnamekosten bedragen € 15,-, dit bedrag dekt deels de kosten voor openstelling van het gebouw en eten/drinken, graag gepast betalen. Je ontvangt dan een ticket op naam.  Externe deelnemers voor Comic Design kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan: artez24hour@gmail.com (aanmelding op volgorde van binnenkomst).


Contactpersoon voor het evenement is José Lutgendorf   j.lutgendorf@artez.nl

 

 

 


Navigatie:


Opleidingskeuze: