Nieuws


Inhoud:

Zoeken

Nieuwsoverzicht

Ronald Kox vertrekt naar LKCA

Ronald Kox, directeur van AKI ArtEZ Enschede, heeft aangekondigd ArtEZ te gaan verlaten. Ronald treedt begin 2015 in dienst van het Landelijk Kennisinstituut voor Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) in Utrecht, waar hij is benoemd tot Afdelingshoofd Cultuureducatie. Hij keert daarmee terug naar het terrein waar zijn kennis, ervaring, maar vooral ook zijn grootste affiniteit ligt; het ontwikkelen van kennis en beleid op het gebied van cultuur en cultuureducatie in Nederland.


In 2013 werd Ronald benoemd tot directeur van AKI ArtEZ in Enschede waar hij zich heeft ingezet om het onderwijs van AKI ArtEZ verder te versterken en richting te geven aan nieuwe ontwikkelingen. In die periode zijn de accreditaties van Fine Art en Cross Media Design positief afgerond en werden beide afstudeerrichtingen benoemd tot ‘Topopleiding’ door de HBO Keuzegids.
 

Wij vinden het jammer dat Ronald ArtEZ gaat verlaten, maar begrijpen dat de stap naar het LKCA hem de kans biedt terug te keren naar het brede cultuurveld, waar zowel zijn ervaring als zijn hart ligt. Wij wensen hem heel veel succes.


Navigatie:


Opleidingskeuze: