Alumni


Inhoud:

Alumni

ArtEZ heeft verschillende activiteiten en diensten voor oud-studenten:

 

ArtEZ alumniprogramma ondernemerschap

Het ArtEZ Art Business Centre heeft een alumniprogramma ondernemerschap waar oud-studenten gratis aan kunnen deelnemen tot drie jaar na afstuderen. Het  Art Business Centre organiseert ook regelmatig workshops en masterclasses

over kunst en ondernemerschap.

 

ArtEZ magazine

ArtEZ brengt twee maal per jaar een magazine uit. Abonneer je op het ArtEZ magazine, lees de laatste uitgave online of bekijk de vorige uitgaves.

 

ArtEZ en innovatie

Starters in de creatieve industrie met een innovatief idee worden ondersteund op het gebied van financiering, ideeontwikkeling, eigendomsbescherming en het vinden van partners/experts uit het bedrijfsleven in het project Gelderland valoriseert. Meer informatie vind je op innovatie.artez.nl 

 


 

Ga naar innovatie.artez.nl

 

ArtEZ studium generale

Het ArtEZ studium generale houdt jaarlijks twee grote multisidisciplinaire manifestaties over kunst, wetenschap en maatschappij waar naast studenten ook alumni welkom zijn.

  

ArtEZ op Linkedin

Belangrijk communicatiemiddel van ArtEZ richting alumni is het ArtEZ LinkedIn platform voor afgestudeerden. Oud-studenten die al lid zijn van de ArtEZ-groep gebruiken het om workshops, cursussen en vacatures aan te kondigen, om ontwikkelingen in de kunstsector te volgen en om over relevante onderwerpen te discussiëren. ArtEZ kondigt via Linkedin interessante activiteiten en evenementen voor alumni aan. Het is ook het platform om weer in contact te komen met oud-studiegenoten.

  

Concerten, voorstellingen en exposities bezoeken

Ook interessant voor oud-studenten zijn de vele concerten, voorstellingen en exposities die wekelijks bij ArtEZ plaatsvinden. De meeste activiteiten zijn gratis bij te wonen. In de agenda op deze website staan alle activiteiten vermeld. Daarnaast is het mogelijk een abonnement te nemen op de digitale Maandagenda voor Muziek, Theater en Dans.

 

 

 

 

LinkedIn

 

Meld je aan voor het LinkedIn alumniplatform

 

Je kunt ArtEZ ook volgen op Facebook en Twitter
  

Adreswijziging

Ben je na je studie verhuisd?  Geef dit dan online aan ons door: adreswijzigen   

 

ArtEZ finals

Bekijk het werk van de nieuwste lichting tijdens de ArtEZ finals.

  

 

 

 

 


Navigatie:


Opleidingskeuze: