Agenda


Inhoud:

‘God is in de details’; tekeningen en animaties

‘God is in de details’; tekeningen en animaties

Robbie Cornelissen, een van de belangrijkste vrije tekenaars in Nederland en docent bij ArtEZ, exposeert in de Koornmarktspoort in Kampen samen met enkele van zijn oud-studenten Fine Art van ArtEZ: Kim Habers, Chris Brans en Erik -Jan van der Schuur.

 

Cornelissen heeft deze kunstenaars gekozen om hun affiniteit met het tekenen. De door hen te maken werken zullen vele vormen aan kunnen nemen. Van twee- en driedimensionaal tot film en van grote tekeningen tot installaties. In de Koornmarktspoort  zullen zij werk tonen dat specifiek is gemaakt voor de ruimtes van de historische stadspoort. De tentoonstelling wordt op 2 februari 2013 om 15.00 uur geopend . Aansluitend vindt er om 16.00u een performance plaats door Chris Brans.

 

Robbie Cornelissen
De monumentale tekeningen (3m x 7m is geen uitzondering) van Robbie Cornelissen hebben veelal architectonische thema’s, waardoor ‘nieuwe’ ruimtes ontstaan in de bestaande ruimtes. De complexe, duizelingwekkende werken zuigen de kijker op in een illusionistische ruimte, die niet door het papier begrensd lijkt. In deze ‘nieuwe’ ruimtes is de bezoeker geen passant meer, maar een participant die een onderdeel geworden is van dit ruimtelijk geheel.

 

Meer info: www.koornmarktspoortkampen.nl 

 

 

 


Navigatie:


Opleidingskeuze: