Agenda


Inhoud:

 

 
Zoeken
Plaats
Selecteer op:
Voorlichtingsactiviteiten
Finals

Agenda

Starrjazz concert Ney Conceição
31 maart 2015

Tijd: 20.30uur
Locatie: Cultuurschip Thor
Plaats: Zwolle

ArtEZ Conservatorium afdeling Jazz & Pop presenteert ism Cultuurschip Thor

 

Brazilian Jazz

Bassist Ney Conceição is te gast op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en geeft aansluitend een concert op Cultuurschip Thor (tegenover het Conservatorium) 

Na het succes van een jaar geleden verwelkomt het Cultuurschip Thor op veler verzoek opnieuw de topformatie rond de Braziliaanse bassist Ney Conceição, een van de meest virtuoze en spraakmakende bassisten uit de geschiedenis van de Braziliaanse muziek.

Ney Conceição is een ware virtuoos op zijn instrument en een grote naam binnen de Braziliaanse muziekscene. Hij verwierf internationale bekendheid door zijn jarenlange samenwerking met zanger João Bosco en vestigde zijn naam als lid van het Nosso Trio, Bosco’s vaste begeleidingsband.

Conceição verleende zijn medewerking aan meer dan 400 CD/DVD-producties, werkte samen met de grote namen van de Braziliaanse muziek en tourde langs alle bekende clubs en festivals ter wereld. De laatste jaren richt hij zich op een solocarrière, waarbij zijn muziek zich kenmerkt door een uiterst smaakvolle vermenging van Braziliaanse muziek met afro en jazz.

Tijdens dit StarrJazz presenteert Conceição zijn eigen composities. Hij wordt daarbij begeleid door een absolute topbezetting uit de Nederlandse latin- en jazzscene.

Ney Conceição – basgitaar, Ruud Breuls – trompet, Hans Vromans – piano, Mark de Jong – drums

 

Kijk voor meer informatie en kaarten op: http://www.cultuurschipthor.nl/agenda/ney-conceicao/

 


Navigatie:


Opleidingskeuze: