Agenda


Inhoud:

 

 
Zoeken
Plaats
Selecteer op:
Voorlichtingsactiviteiten
Finals

Agenda

BEYOND ballet why and how
18 april 2015

Tijd: 9.00 - 17.00 uur
Locatie: Diverse locaties
Plaats: Arnhem

Een internationale conferentie over de uitdagingen en veranderingen waarmee dans in de toekomst wordt geconfronteerd.


BEYOND ballet why and how vindt plaats in Arnhem van 16 tot en met 18 april 2015. BEYOND bouwt verder op de bevindingen van de vorige conferentie BALLET: why & how uit 2012, toen gehouden in Stockholm.

 

Met diverse keynote sprekers, panels van deskundigen en workshops van gerenommeerde dansprofessionals draagt BEYOND ballet why and how bij aan internationale kennisdeling. Tijdens de conferentie werken het kunstvakonderwijs en het professionele werkveld samen aan het ontwikkelen van een gezamenlijke agenda voor de toekomst!

 


Programma

Tijdens BEYOND ballet why and how ligt de focus op de professionele ontwikkelingen binnen het vakgebied en de uitdagingen en veranderingen waarmee dans in de toekomst wordt geconfronteerd. In dit kader worden meerdere thema’s belicht, waaronder: Education, Artistic view, Urban Dance, Preservation of our Heritage and Medicine and Science.


BEYOND ballet why and how biedt, als werkconferentie, een driedaags programma met presentaties, paneldiscussies, lezingen en workshops van gerenommeerde professionals. Een aantal subthema’s worden op meerdere dagdelen aangeboden, waardoor verdieping een kans krijgt. Deelnemers ontmoeten op deze manier collega’s in verschillende samenstellingen en bouwen zo aan een netwerk van partners.


Meer info en inschrijven
Meer info over het programma en inschrijven: www.beyondbwh.com

 

 


Navigatie:


Opleidingskeuze: