Agenda


Inhoud:

Zoeken
Plaats
Selecteer op:
Voorlichtingsactiviteiten
Finals

Agenda

Master Class Double Bill
01 oktober 2014

Tijd: 17.00 uur
Locatie: Concertzaal ArtEZ Conservatorum, Utrechtsestraat 85
Plaats: Arnhem

17.00 - 18.30 uur: James Cammack
19.30 - 21.00 uur: André Mehmari
Locatie: Concertzaal, ArtEZ Conservatorium Arnhem
Adres: Utrechtsestraat 85, Arnhem
 

Op woensdag 1 oktober komen de Amerikaanse bassist James Cammack en de Braziliaanse pianist/componist André Mehmari ieder een masterclass geven aan de studenten van de afdeling Jazz & Pop van het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Deelname aan deze boeiende masterclasses is voorbehouden aan studenten van het ArtEZ Conservatorium. Toehoorders zijn van harte welkom.

 

James Cammack
De autodidact James Cammack is al vele jaren de vaste bassist van jazzlegende Ahmad Jamal en heeft met tal van andere grootheden van de jazzmuziek samengewerkt. Als sensitieve speler kan Cammack uitstekend uit de voeten in de meest complexe jazzmuziek. Zijn drive en creativiteit zijn hierbij kenmerkend. Cammack is in Europa om met het kwartet Pitch Plot 4 van ArtEZ-docent Jeroen Pek een tournee te maken. De band speelt op 30 september in Musis Sacrum. Ook maken ze op 3 oktober een stop op het prestigieuze La Côte Flûte Festival aan het Meer van Genève. (www.jimcammack.com)

 

foto Maristela Martins

André Mehmari
André Mehmari is in Nederland voor een aantal concerten met collega pianist/componist Martin Fondse. Mehmari wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde jonge musici van Brazilië met een indrukwekkende staat van dienst. Zijn activiteiten als pianist, componist, arrangeur en instrumentalist staan hoog aangeschreven binnen zowel de populaire als de klassieke muziek. Fondse roemt Mehmari om zijn authentieke mix van klassieke muziek, jazz en Braziliaanse muziek. (www.andremehmari.com.br)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Navigatie:


Opleidingskeuze: